Ontspanning op digibord

Het digibord leent zich uitstekend voor het versterken van leerprocessen, vooral de mogelijkheden om onderwerpen te visualiseren is erg nuttig. Maar het digbord is te allen tijde aanwezig in de klas en daardoor bruikbaar voor veel meer dan alleen het educatieve aspect van het onderwijs. Zo kan het ook meewerken om een beetje lol en ontspanning in de klas aan te brengen. Zeker bij jongere leerlingen is het belangrijk om de lesstof goed te doseren!

Jeugdjournaal

Het jeugdjournaal is bij talloze scholen een vast punt in de agenda, het jeugdjournaal houdt kinderen op de juiste manier op de hoogte van de actualiteiten. Het zorgt ervoor dat kinderen in hen niveau te maken krijgen met nieuws vanuit de hele wereld. Het Digibord heeft ook de mogelijkheid om te dienen als tv. Het beeld wordt dan op het scherm geprojecteerd! Zo kunt u in de klas kijken naar het jeugdjournaal, terwijl u nog steeds toegang heeft tot al uw spullen, zoals nakijkwerk.

Film

Of het nu een verjaardag, viering, feestdag of andere reden is, er zijn verschillende redenen om een film te kijken in de klas. Voorheen moest er dan een televisie in de klas gezet worden. Die tijd is nu voorbij! Uw Digiboard leent zich prima voor het kijken van films, de ingebouwde speakers bieden helder geluid met voldoende volume, zodat het voor u erg gemakkelijk wordt om een film te tonen in de klas!

Radio

Een achtergrond muziekje tijdens het zelfstandig werken, het tonen van de laastste muziek of muziekles. Er zijn verschillende redenen om muziek of radio te gebruiken in de klas. De ingebouwde speakers in het Digibord lenen zich daar prima voor! Laat de klas genieten van een muziekje tijdens het werken of laat voorbeelden van muziek luisteren tijdens de muziekles. Het opzetten van muziek is nu gemakkelijk en leuk om te doen!